KEREVIZ ÇORBASı Hosgeldiniz
Sitemizi Daha Kaliteli Kullanmak İçin Lütfen Üye Olun


1- Sitemizde 7 Adet Moderatör Alınacaktır.
2- Admin 'e Kadar Yükselme Şansınız Var.
3- Ayın Üyesi Seçimleri Devam Etmektedir.
4- Sitemiz Yeni Tema ve Konularıyla Karşınızda...
5- Misafirken Sitemizden Faydalanma Oranınız %70 'dir
.



İYİ FORUMLAR
KEREVIZ ÇORBASı Hosgeldiniz
Sitemizi Daha Kaliteli Kullanmak İçin Lütfen Üye Olun


1- Sitemizde 7 Adet Moderatör Alınacaktır.
2- Admin 'e Kadar Yükselme Şansınız Var.
3- Ayın Üyesi Seçimleri Devam Etmektedir.
4- Sitemiz Yeni Tema ve Konularıyla Karşınızda...
5- Misafirken Sitemizden Faydalanma Oranınız %70 'dir
.



İYİ FORUMLAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


 
AnasayfaAnasayfa  T.P.FT.P.F  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

 KEREVIZ ÇORBASı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Z3H1r
Admin
Admin
Z3H1r



KEREVIZ ÇORBASı Empty
MesajKonu: KEREVIZ ÇORBASı   KEREVIZ ÇORBASı Icon_minitimePtsi Mart 29, 2010 2:11 am

MALZEMELER

1 adet kereviz
1 baş soğan
Yarım kilo süt
1-2 tanekarabiber
2 bardak su
1 yemek kaşığı un
Yeteri kadar tuz
1 çay kaşığının ucuyla karabiber
1 yumurta sarısı
1 kutu krema


HAZIRLANIŞI

Yağ hafifçe kızdırılıp küp küp doğranmış kerevizler, ince ince doğranmış soğan 1-2 kez yağda çevrilir. Üzerine yarım kilo süt ve su ilave edilir ve 15-20 dakika pişirilir. Ilındıktan sonra bir el mikseriyle içindeki malzeme parçalanır. Ilınan çorbadan bir kepçe alınarak un bir bulamaç haline getirilip (pürtüksüz olmalıdır) çorbanın içine ilave edilir. 1-2 taşım daha kaynatılır. Servis edileceği zaman krema ile çırpılmış yumurta ile havanda dökülmüş karabiberler ilave edilip bir taşım daha kaynatılıp servise sunulur. Arzuya göre tuz ilave edilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
KEREVIZ ÇORBASı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Veliler İçin Paylaşımlar :: Ne Pişirsem???-
Buraya geçin: